سبک پخت و پز

راهنمای خرید همزن های برقی

همزن حرفه ای

شرحی بر انواع همزن

 

راهنمای خرید همزن های حرفه ای برای انتخاب بهترین گزینه می تواند بسیار موثر باشد، شاید داشتن همزن در آشپزخانه جزو لوازمی باشد که در اولویت های پایین برای خرید به شمار بیاید چرا که می توان با ابزارهای ساده تر مانند یک کاسه و قاشق و یا چنگال کار همزدن مواد را انجام داد، اما اگرجزو افرادی باشید که به تهیه نان و شیرینی خانگی علاقه مند باشید داشتن همزن یکی از لوازم ضروری به حساب می آید.

همزن ها انواع مختلفی دارند، همزن دستی، همزن برقی، همزن کاسه دار و همزن کاسه دار حرفه ای که از هر کدام با توجه به ویژگی ها و قابلیت هایی که دارند برای مکان ها و مواد مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. ما در این مقاله می خواهیم سعی می کنیم به شما کمک کنیم تا اطلاعات درست و کاملی از انواع همزن ها داشته باشید و با آگاهی انتخاب کنید.

f 5413 2 - راهنمای خرید همزن های برقی

همزن برقی معمولی و کاسه دار

 

همزن های برقی همانطور که از نامشان پیداست نیروی حرکت خود را از طریق برق دریافت می کنند، با اتصال دو شاخه به برق و زدن کلید روشن و خاموش همزن شروع به کار و یا از حرکت باز می ایستد، بیشتر همزن های برقی از سطح های سرعت متفاوتی برخوردارند و بسته به نوع مواد و اندازه حل شدن سرعت ها را می توان کم و زیاد کرد، یکی دیگر از تفاوت های همزن ها داشتن کاسه و نداشتن آن است که به دو دسته همزن برقی ایستاده کاسه دار و همزن برقی بدون کاسه تقسیم می کند.

خوبی همزن های کاسه دار و ایستاده این است که با قرارگیری مواد داخل آن از پاشیدن مواد حین همزدن جلوگیری می شود همچنین اگر مدت همزدن مواد طول بکشد دست احساس خستگی نخواهد کرد چون کاربر حین همزدن هیچ تماسی با همزن کاسه دار ندارد. ظرفیت کاسه ها با لیتر اندازه گیری می شود و هرچه میزان گنجایش کاسه بالاتر باشد و یا دارای سری های متفاوت و سطح سرعت مختلف باشند این همزن ها حرفه ای ترند.

همزن های برقی معمولی روش کار آن به گونه ای است که سری مخصوص را به قسمت جلویی همزنوصل می کنید، سپس مواد را داخل کاسه یا ظرفی می ریزید و بعد از روشن کردن دستگاه با استفاده از سری مخصوص مواد داخل کاسه را با هم مخلوط می کنید.

f 5413 1 - راهنمای خرید همزن های برقی

بخوانید: مقایسه همزن های حرفه ای فکر

موارد کلیدی حین خرید همزن های برقی

 

راهنمای خرید همزن های برقی به گونه ای است که کاربر را باید با توان، تعداد سری ها یا تیغه ها، جنس تیغه، قابلیت تنظیم سرعت، وزن، جنس کاسه، محفظه نگه دارنده سیم و قابلیت شستشو بودن آن آشنا شود و این موارد را مد نظر داشته باشد.

توان و سرعت

 

هر چه توان دستگاه بالاتر باشد میزان مصرف انرژی نیز بالاتر و قدرتی که ایجاد می کند نیز بیشتر خواهد بود در نتیجه به مرور زمان فشاری که به موتور وارد می شود کمتر خواهد بود، برای همزدن سریع مواد بهتر است از دستگاه هایی با توان بالا استفاده کنید تا به کار شما سرعت بیشتری ببخشند. تعداد سرعت در انواع همزن ها متفاوت است چرا که برای مواد اولیه های مختلف سرعت های مختلفی نیز لازم است. علاوه بر سرعت های متفاوت برخی از همزن های حرفه ای به عملکرد پالس و توربو نیز برای به نمایش گذاشتن حداکثر قدرت مجهز می باشند.

f 5413 3 - راهنمای خرید همزن های برقی

ظرفیت و جنس کاسه ها

 

کاسه هایی هم که برای این همزن ها در نظر گرفته می شود دارای ظرفیتهای متفاوت هستند که هر چه ظرفیت بالاتر باشد امکان همزدن مواد به صورت یکجا بیشتر است، در سه نوع فلزی، شیشه و پلاستیکی تولید شده اند هرکدام معایب و مزایای خود را دارند. کاسه های شیشه ای شکننده ترو حساسترند اما امکان دیده شدن مواد در آن به راحتی امکان پذیر است و بهداشتی ترند اما فلزی ها ماندگارتر و مقاوم ترند و بیشتر از جنس استیل ضد زنگ ساخته می شوند، نوع آخر پلاستیکی است که به مرور مقاومت آن ها کمتر و دچار خط و خش می شود.

f 5413 5 - راهنمای خرید همزن های برقی

تعداد و جنس سری ها

 

تعداد سری ها و تیغه ها نیز نکته دیگری است که باید به آن اشاره کرد برخی از همزن ها دارای یک سری، دو یا سه سری و یا چند سری  می باشند که از هر کدام برای همزدن مواد مختلفی استفاده می شود. سری خمیر زن، سری ورزن، سری تخم مرغ زن و سری همزن از انواع سری ها هستند.

این سری ها ممکن است از مواد مختلفی ساخته شده باند هم فلزی و هم پلاستیکی دارند که جنس فلز از استیل ضد زنگ، کروم یا فولاد ضد زنگ و پلاستیک نیز با کیفیت و فشرده است که در برابر شستشو و کار در مدت طولانی کاملا مقاومت دارند.

f 5413 4 - راهنمای خرید همزن های برقی

وزن همزن، محفظه نگه داری سیم و قابلیت شستشو

 

همزن ها اگر پایه دار و ایستاده باشند بهتر است از وزن مناسب برخوردار باشند تا دستگاه حین کار حرکت نکند، البته همزن های حرفه ای به پایه های ضد لغزش مجهز می باشند که باعث می شود دستگاه سر جای خود باقی بماند و در حین کار دچار لرزش نشود و تکان نخورد. اما وزن کم برای همزن های برقی دستی از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که هر چه دستگاه سبکتر باشد کار با آن راحتتر و دست کمتر دچار خستگی می شود.

اگر همزن ها قابلیت شستشو داشته باشند بسیار عالی است زیرا با چسپیدن غذا و مواد به آن می توان به راحتی قطعات را ازهم جدا کرد و شستشو داد، با این کار طول عمر دستگاه بالاتر خواهد رفت. در بعضی از همزن های برقی جایگاه یا محفظه ای در قسمت پشتی تعبیه شده است که برای جمع آوری سیم استفاده می شود که باعث مرتب بودن اطراف همزن و جلوگیری از ایجاد مزاحمت حین حمل و جابجایی می شود.

نتیجه گیری….

 

راهنمای خرید همزن های حرفه ای اگر به درستی تمامی موارد حائز اهمیت برای یک محصول را بیان کنند بسیار مناسب می باشد و می تواند در انتخاب بهترین گزینه برای خرید مفید باشد ما در فروشگاه اینترنتی فکر تلاش داریم اطلاعات مفید و درستی در مورد نحوه خرید همزن برقی حرفه ای در اختیار شما قرار دهیم تا بهترین را انتخاب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.